Privacy Beleid 

Dit is het privacybeleid van "BSLBATT" (Best Solution Lithium Battery). BSLBATT is gevestigd in China aan de Huizhou. Het nummer van de Kamer van Koophandel is: 91441302059952508B. BSLBATT is de verantwoordelijke voor het verwerken van privacygegevens.

Dit beleid legt onze algemene voorwaarden uit met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. We beschrijven welke gegevens we zullen verwerken, hoe we uw privacy en uw rechten waarborgen. Als je wilt weten welke cookies we gebruiken, lees dan ons cookiebeleid.

Dit beleid heeft betrekking op alle verwerkte gegevens van websitebezoekers, leveranciers, sollicitanten en alle andere BSLBATT-relaties.

Wat is het algemene privacybeleid van BSLBATT?

  • BSLBATT respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website www.lithiumforkliftbattery.com, al haar (potentiële) klanten en relaties.

  • BSLBATT stelt de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens voorop en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

  • BSLBATT deelt uw persoonsgegevens alleen met derden als dit nodig is voor het uitvoeren van een overeenkomst of als dit wettelijk verplicht is.

  • BSLBATT is continu op zoek naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren en zoveel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien houdt BSLBATT altijd rekening met uw privacy en voldoet het aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Wanneer en hoe verzamelen we uw persoonlijke gegevens?

BSLBATT verwerkt uw persoonsgegevens doordat u:

  • gebruik of de intentie om BSLBATT-services te gebruiken;

  • uw persoonsgegevens in te dienen of achter te laten bij haar vestiging of via andere gangbare kanalen zoals e-mail, onze website of telefonisch;

  • bezoek de website van BSLBATT;

  • een zakelijke relatie hebben met BSLBATT;

  • solliciteren bij BSLBATT.

De meeste gegevens die we verzamelen, zijn de gegevens die u zelf verstrekt. Welke gegevens dit betreft, hangt af van welke diensten u gebruikt of wilt gaan gebruiken. Soms kunnen we onze database controleren, wat betekent dat u dezelfde gegevens niet meer dan één keer hoeft op te geven.

Naast de gegevens die u verstrekt, verzamelen wij ook gegevens via cookies. Dit doen wij alleen al dan niet na acceptatie.

Met welk doel verzamelen wij uw persoonsgegevens?

BSLBATT verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Communicatie. Wij gebruiken uw contactgegevens om indien nodig contact met u op te nemen, bijvoorbeeld voor het afhandelen van garantie of het terugroepen van producten. Verder om u te informeren over onze diensten, acties en aanbiedingen. Daarnaast gebruiken wij uw telefoonnummer, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, om u persoonlijk te informeren over aanbiedingen die voor u relevant zijn of om u op te nemen in WhatsApp-groepen die voor u relevant zijn.

  2. Overname. BSLBATT introduceren bij potentiële klanten.

  3. Contract uitvoeren. Voor het opstellen, realiseren en uitvoeren van een contract dienen wij de gegevens van onze klanten en leveranciers te verwerken voor bijvoorbeeld een kredietwaardigheidscontrole. In sommige gevallen zullen wij door een externe partij de kredietwaardigheid van onze leveranciers, klanten en overige relaties toetsen. Meestal worden tijdens dit proces alleen de bedrijfsgegevens verwerkt, maar bij uitzondering kan dit zowel naar aanleiding van open sollicitaties als naar aanleiding van een vacature.

  4. Wet- en regelgeving. We zullen persoonsgegevens verwerken zoals de wet dit vereist.

  5. Marketinganalyseonderzoek. We kunnen uw contactgegevens gebruiken om u uit te nodigen voor onze onderzoeken, enquêtes en klantenpanels. Verder zullen we aankoopgegevens gebruiken voor onze analyse. Ten slotte zullen we uw gegevens gebruiken voor ons algemeen onderzoek.

Wat zijn de grondslagen voor de verwerking?

We gebruiken uw gegevens in de volgende omstandigheden:

  • Voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst met jou;

  • omdat het wettelijk is vereist;

  • omdat u akkoord ging;

  • of omdat we er een gerechtvaardigd belang bij hebben.

Indien u BSLBATT toestemming heeft gegeven om uw gegevens te verwerken voor bepaalde doelen, dan kunt u deze toestemming altijd weer intrekken op dezelfde wijze als waarop u deze heeft gegeven.

Om welke processen het gaat en welke persoonsgegevens verzamelt BSLBATT?

BSLBATT verwerkt uw persoonsgegevens voor verschillende processen. Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste processen.

1. Servicedienst / Contactformulier

Voor al uw vragen, opmerkingen en klachten over onze dienstverlening en uw aankopen kunt u terecht bij onze serviceafdeling.

In de meeste gevallen zal de servicedienst u bepaalde persoonsgegevens of uw klantnummer vragen, zodat zij u goed van dienst kunnen zijn. Soms zal het nodig zijn om sommige gegevens met derden te delen, bijvoorbeeld een reparateur of een leverancier in geval van garantie.

De verzamelde informatie op de serviceafdeling wordt gebruikt voor onderzoek om onze dienstverlening te verbeteren.

U kunt via een contactformulier op onze website contact opnemen met BSLBATT, bijvoorbeeld als u een vraag of een klacht heeft. Onze serviceafdeling ontvangt dit formulier en zal het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Hiervoor hebben we bepaalde gegevens nodig en daarvoor dien je enkele vragen in het contactformulier te beantwoorden. De ingevulde gegevens worden versleuteld verzonden en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het verwerken van uw vraag of klacht.

2. Gepersonaliseerde aanbiedingen / gerichte reclame

Aankoopgegevens worden ook gebruikt om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen en als input voor onze aanbiedingen, acties en andere marketingactiviteiten.

Wij gebruiken uw aankoopgegevens ook voor gepersonaliseerde aanbiedingen en om speciaal geselecteerde producten onder uw aandacht te brengen. Wij houden uw koopgedrag bij in ons klantendatabase en kunnen hiermee gerichte aanbiedingen doen of gerichte e-mails versturen.

We kunnen u ook speciale online aanbiedingen of advertenties sturen, op basis van uw wensen, maar alleen als u BSLBATT hiervoor toestemming heeft gegeven. BSLBATT en derde partijen gebruiken hiervoor cookies. Met deze cookies en pixels verzamelen wij en / of derde partijen het volgende:

  • (gedeeltelijk) uw IP-adres;

  • Technische informatie zoals de browser die u gebruikt en de resolutie van uw computerscherm .;

  • Van welke pagina u kwam voordat u onze website bezocht;

  • Wanneer en hoe lang u onze website heeft bezocht;

  • Als u gebruik heeft gemaakt van de functionaliteit van onze website;

  • Welke pagina's u heeft bezocht binnen onze website;

  • Uw surfgedrag buiten onze website.

3. BSLBATT-app

Alle BSLBATT-klanten kunnen de BSLBATT-app gebruiken. Zodra je een BSLBATT-account hebt, kun je deze app downloaden. Deze applicatie gebruikt de informatie die u zelf heeft ingevoerd. Met deze applicatie heeft u toegang tot BSLBATT-handleidingen en kunt u contact met ons opnemen.

4. Product terugroepen

Het kan gebeuren dat u bij BSLBATT een niet goed werkend product heeft aangeschaft. Indien u contact met ons opneemt, zullen wij uw klantnummer en aankoopgegevens gebruiken om te controleren of en wanneer u het product bij BSLBATT heeft gekocht. Dan nemen we contact met je op. In uitzonderlijke situaties, als uw gezondheid, welzijn of veiligheid in gevaar komt, zullen wij u zo snel mogelijk informeren. In dat geval besluiten we dat we uw gegevens delen met onze leverancier van andere derde partijen om de nodige maatregelen te nemen. In dit geval zullen we er altijd voor zorgen dat de derde partij deze gegevens alleen gebruikt voor deze terugroepactie en de gegevens daarna verwijderen.

5. Anoniem en statistisch klantenonderzoek

Wij waarderen uw mening als onze klant. Daarom nodigen wij onze klanten regelmatig uit om deel te nemen aan (markt) onderzoek. Afhankelijk van het onderzoek ontvang je een vragenlijst per e-mail of vragen we je de vragen direct te beantwoorden. De resultaten van dergelijke onderzoeken zijn anoniem. We gebruiken de gegevens uitsluitend om onze service te verbeteren.

6. Persoonlijk klantonderzoek (NPS)

Naast de algemene onderzoeken vragen we onze klanten ook om te genieten van persoonlijke klantonderzoeken, NPS. Deelname is geheel vrijwillig. Bij deelname verwerken wij de volgende gegevens:

  • Naam;

  • Bedrijfsnaam;

  • Positie binnen het bedrijf,

  • Geslacht;

  • De voorkeurstaal;

  • Contactgegevens (e-mail / telefoonnummer / postadres)

  • Transactie data;

  • Het serienummer van het gekochte product, de aankoopgegevens en tijd, het aankoopbedrag; en

  • De door jou gegeven antwoorden.

Alle antwoorden en feedback zullen rechtstreeks naar jou leiden. U kunt een (extra) telefoonnummer invoeren voor het geval we u moeten bellen voor verdere uitleg. De gegevens die via deze NPS worden verzameld, worden alleen gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

7. Aankoop / leverancier

BSLBATT verwerkt persoonsgegevens van haar leveranciers die nodig zijn voor de inkoop van producten en het uitvoeren van de overeenkomst. De gegevens die door BSLBATT worden verwerkt, zijn namen en gegevens van de contactpersonen en andere gegevens als dit in een specifiek geval nodig is.

8. toepassingen

Als u zich aanmeldt voor BSLBATT, worden de door u verstrekte gegevens verwerkt. Waaronder:

  • Naam en contactgegevens;

    • e-mail, telefoonnummer en andere contactgegevens;

    • geboortedatum / leeftijd;

    • geslacht;

  • Curriculum vitae (CV), informatie over opleiding, stages en werkervaring

  • Gegevens met betrekking tot trainingen en opleidingen en / of assessments die u via ons of op eigen initiatief heeft gevolgd;

  • Beschikbaarheidsgegevens;

  • Andere gegevens die van belang kunnen zijn om passend te beoordelen, bijvoorbeeld referenties, certificaat, nationaliteit en werkvergunning;

  • Andere toegepaste gegevens.

Alleen de directe ontvangers van deze gegevens, onze recruiters en personen die betrokken zijn bij de selectieprocedure of zullen deelnemen aan de interviews, hebben toegang tot de toegepaste gegevens. BSLBATT gebruikt deze gegevens alleen voor en tijdens het sollicitatieproces.

Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

BSLBATT bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wat betekent dat?

Soort gegevens:
Bewaartermijn en reden

Klantgegevens:
Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang u klant bent bij BSLBATT. Zodra deze relatie eindigt, bewaren we uw gegevens maximaal een jaar tenzij we deze langer moeten bewaren omdat dit wettelijk verplicht is. Bijvoorbeeld facturen.

Leverancier: 
Uw gegevens worden bewaard zolang wij een zakelijke relatie hebben of zolang u onze contactpersoon bent en zolang de wet dit vereist.

Sollicitant:
Uw gegevens worden tijdens het sollicitatieproces bewaard. Een maand nadat we het aanmeldingsproces hebben afgerond, zal BSLBATT uw gegevens verwijderen, tenzij u BSLBATT toestemming heeft gegeven om uw gegevens langer te bewaren. In dat geval verwijderen we het een jaar nadat we het aanmeldingsproces hebben afgerond.

Delen we uw gegevens?

BSLBATT is een Chinees bedrijf dat internationaal opereert. Alle gegevens die we verwerken, worden opgeslagen in de datacenters van BSLBATT of haar IT-dienstverleners.

Daarnaast kunnen wij uw gegevens delen met door ons ingeschakelde derden, zoals printers, e-mail en postverwerkers. We delen deze informatie alleen om te voldoen aan onze contractuele verplichtingen of voor directmarketingdoeleinden.

Wanneer wij uw gegevens delen met derden, leggen wij derden een verplichting op om uw persoonsgegevens goed te beschermen. Als we derde partijen inschakelen die gevestigd zijn buiten de Europese Economische Ruimte (EER), nemen we waar nodig aanvullende maatregelen.

BSLBATT verkoopt uw ​​persoonsgegevens nooit aan derden. Daarnaast deelt BSLBATT uw gegevens alleen met andere dan de hierboven genoemde partijen als het hier wettelijk toe verplicht is.

Hoe beveiligen we uw gegevens?

Wij beschermen uw gegevens om te voorkomen dat deze verloren gaan of in verkeerde handen vallen. Enkele van de maatregelen die we nemen zijn:

  • Wij beveiligen onze website met een TLS-certificaat. Hiermee wordt gevoelige informatie, die bijvoorbeeld via een contactformulier wordt verstrekt, versleuteld verzonden;

  • We houden onze software up-to-date en gebruiken een firewall;

  • Toegang tot elektronische systemen is beveiligd met een wachtwoord en om van buitenaf toegang te krijgen heeft u een tweefactorauthenticatie nodig;

  • Alleen geautoriseerde personeelsleden / derden hebben toegang tot uw persoonsgegevens;

  • Persoonsgegevens worden alleen via een beveiligde verbinding met een derde partij gedeeld; en,

  • Met derden die uw persoonsgegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij overeenkomsten waardoor uw privacy gewaarborgd is.

Welk recht heeft u met betrekking tot uw persoonsgegevens?

U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking. In sommige gevallen heeft u ook recht op dataportabiliteit. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraagbaarheid van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je vergunning of bezwaar op de verwerking van de gegevens kun je sturen naar onderzoek@bsl-battery.com.

Om er zeker van te zijn dat uw verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak je pasfoto, MRZ (machine readable zone, dit zijn de twee van de drie regels onderaan de voorpagina van het paspoort of op de achterkant van een ID-kaart), ID-nummer en Burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We zullen beoordelen of we op uw verzoek moeten kunnen reageren en zullen zo snel mogelijk reageren.

Mocht u klachten hebben over onze gegevensverwerking, dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden. We hopen natuurlijk dat we dit samen kunnen oplossen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Wat als het privacybeleid van BSLBATT verandert?

De regels voor gegevensbescherming en onze diensten kunnen veranderen. Wij behouden ons daarom het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. De meest actuele privacyverklaring is altijd te vinden op https://www.lithiumforkliftbattery.com/.